Ontdek onze diensten

Airport service

Wij doen geen samenzettingen met andere klanten die gereserveerd hebben. De chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar uw plaats van bestemming.

Zakenvervoer

Voor bedrijfsleiders en CEO's biedt iDriveU bedrijfsvervoer aan, maar ook voor uw klanten en personeelsleden van het bedrijf kunt u rekenen op onze professionele service.

Wij brengen u in een stijlvolle wagen naar meetings, zakenlunches of congressen. In onze Mercedes-Benz V-klasse full option is zelfs wifi voorzien, zodat u tijdens uw rit eventueel kunt verder werken en mails behandelen.

Privévervoer

In overleg met de klant kunnen wij u aan een zeer voordelig tarief vervoeren van en naar u bestemming en/of evenement/of restaurant. Zodoende heeft u geen last meer van alcoholcontroles, kunt u onbeperkt feesten zonder risico op ongevallen, geen parkeerongemakken, en zo verder.

Shuttle dienst

U hebt ergens een feest, en u zou willen dat je genodigden vervoerd worden tussen het feestadres en (parking / hotel). Hiervoor hebben wij geknipte formules.
Hebt u een dringende omslag of klein pakketje die je op een bepaald tijdstip ergens wil afleveren dan kan dit ook via ons.

Seniorenvervoer

Veel van deze mensen hebben problemen om zich te verplaatsen of om boodschappen te doen. Onze chauffeurs staan 100% ter beschikking en zullen ook de gepaste hulp geven. Wenst u dat ze meegaan om boodschappen te doen.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×